Om oss

Vi är en frilufts- och mycket idrottsintresserad familj bosatt i Älvdalen (4 mil NV om Fryksås) bestående av Maria Rydqvist längdskidåkare på elitnivå, Bengt Leandersson, egenföretagare i Älvdalen, samt döttrarna Wilda och Charlize födda 2010 och 2013.

Ända sedan vi för första gången tog våra kliv på dessa ägor och blev vi starkt hänförda över den fantastiska miljön och sagolika utsikten över Orsa Sjön och de blånande bergen i bakgrunden, har vi känt att det varit något väldigt speciellt och unikt med Fryksås Fäbodar.

Hösten 2013 splittrades det gamla Brudtallen som då bestod av två fastigheter och vi tog över den större stugan med dåvarande 4 lägenheter med 4 bäddar. Under vintern och våren 2014 renoverade vi hela huset, byggde ut trapphuset, flyttade väggar, kaklade badrum och byggde in duschar, vilket till slut resulterade i nuvarande två lägenheter med 7 respektive 8 bäddar. Nytt och modernt men med bibehållen fäbodkänsla.

Vi hoppas och tror att du också kommer att trivas i denna storslagna miljö. Varmt välkomna att kontakta oss för att få veta mer och för att boka din vistelse hos oss!

Adress till Brudtallen:
Fryksås 183
794 90 Orsa

Skicka din bokningsförfrågan till:

Maria Rydqvist
Mia_rydqvist@hotmail.com
Mobil: 070 6534232